Majblomman nytt samarbete för Vän med vatten

  • 21 okt 2024

Majblomman

Vän med vatten eller ekonomiskt stöd.

Simklubben ENA har nu inlett ett samarbete med Majblommeföreningen i projektet Vän med Vatten. Detta innebär att du som behöver hjälp, kan söka ekonomiskt stöd för att ditt barn ska ha råd att simma.

– Att kunna simma är inte längre självklart för alla barn i Sverige, och brist på pengar är en faktor. Därför gör vi på Majblomman en riktad insats tillsammans med Svensk Simidrott och deras föreningar runt om i landet. Vårt långsiktiga mål är att alla barn ska få vattenvana och lära sig simma. Simkunnighet är en viktig färdighet och ytterst en livförsäkring.

Är du i behov av ekonomiskt stöd för terminsavgift. Vänligen fyll i blanketten Vän med vatten senast den 25 oktober och skicka den till info@simklubbenena.se,  för att vi ska hinna hantera den och skicka in den till Majblomman senast den 30 oktober. Se blanketten under dokument:

https://www.simklubbenena.se/dokument/

Är du behov av ekonomiskt bidrag; Vänligen gå in på Majblommans hemsida och fyll i blankett bidragsansökan och skicka till oss på info@simklubbenena.se, senast den 25 oktober för att vi ska hinna hantera den och skicka in den till Majblomman senast den 30 oktober. Se blanketten under dokument: https://www.simklubbenena.se/dokument/

Läs mer på Majblommans hemsida: 

Vän med vatten – Majblomman