Nu erbjuder vi simträning för alla +65 år!

  • 2 aug 2024

Är du +65 år och vill träna simning tillsammans med andra! Nu öppnar vi anmälan och möjligheten för dig att träna tillsammans med andra likasinnade.

Vi vill förena nytta med nöje och önskar att alla som vill utvecklas och träna på ett skonsamt sätt tillsammans.

I avgiften ingår entré till Simhallen, lån av fenor, plattor, dolme och paddlar. Du behöver ha simglasögon. Badmössa går att köpa av oss för 100 kr. SK ENA har swish.

Förkunskaper: Simma 200 m varav 50 m ryggsim

Alla med olika bakgrund är välkomna, har du simmat tidigare i livet och vill komma igång igen, eller simmar på egen hand, men vill träna tillsammans med likasinnade. Eller är du bara sugen på att lära dig bättre teknik i din simning. Vi är öppna för alla som gillar att simma.

Alla är välkomna oavsett nivå. Vi gör träningen utifrån deltagarnas önskemål och behov.

Vi kommer inleda passen med lite teknik, vi kommer simma både bröstsim, crawl och även ryggsim. Alla är välkomna, vi har ingen prestige i att man måste ha tävlat eller presterat något. Vi vill ha ett trevligt gäng som gillar att simma tillsammans.

Målet med kursen är att alla ska känna att dom utvecklas i sin simning och ha roligt tillsammans med andra simmare.

Vi träffas vid bassängen ombytta och klara 15 minuter innan träningen.

Ta gärna på en T-shirt och kom in utan att ha duschat till bassängkanten, vi kör uppvärmning 15 min innan vi går och duschar. Sätt upp håret och sätt på badmössa om du har långt hår. 

Kontakt via mejl info@simklubbenena.se.

Varmt välkomna